0241 762 250

Politica

2014-06-09 08:25:59 7612 vizualizari

Politica conducerii laboratoarelor, ca parte integranta a strategiei calitatii la nivelul societatii, are ca scop indeplinirea exigentelor organizatorice si tehnice prevazute prin legislatia si reglementarile tehnice in vigoare, pentru satisfacerea deplina a tuturor clientilor sau colaboratorilor.

Pentru aceasta, organizarea si structura juridica, relatiile de subordonare permit desfasurarea activitatilor, astfel incat rezultatele incercarilor nu pot fi influentate, fiind exclusa posibilitatea exercitarii de presiuni de orice natura care sa influenteze impartialitatea, integritateaa si credibilitatea activitatii laboratorului.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru pioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Organizatia noastra se bucura se aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumiti de serviciile noastre.

Si pentru ca S.C. RAC S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

sub-banner